Impremta

IMPRIMIM SOBRE QUALSEVOL MATERIAL GRÀFIC

Imprimim tota classe de material gràfic tant si és sobre paper, vinils, lones, cartolina, tèxtil, serigrafia, plastificats, tampografia, cartelleria, PVC, metacrilat, UVI, etc.

Els anys d’experiència des de la fundació de la impremta familiar, l’any 1968, ens han servit per conèixer a la perfecció tot l’entorn de les arts gràfiques i tot el procés de producció. 

Imprimim el que t’hem dissenyat o imprimim els teus arxius.

Ens encarreguem de tot el procés de producció perquè no t’hagis de preocupar de res.

Pregunta’ns!

MÉS DE 50 ANYS OFERINT SERVEIS D’IMPREMTA

Controlem i coneixem tot el procés de producció perquè no se n’escapi res. Maquetem i dissenyem els arxius amb una correcta preimpressió perquè és una de les parts més importants abans de posar l’art final a la màquina.

UNA CORRECTA PREIMPRESSIÓ I PREPARACIÓ DELS ARXIUS ÉS LA BASE PER A UNA BONA IMPRESSIÓ I UN RESULTAT DE QUALITAT.

 

OFERIM SERVEI GLOBAL

Oferim un servei global i professional. Primer convertim les teves idees en fets, és a dir, des del concepte en realitzem el disseny i després ho imprimim o produïm sobre qualsevol suport o material gràfic d’impressió (paper, lona, vinil, PVC, cartró, metacrilat, cartolina, etc.).

Treballem per a clients de tots els sectors empresarials: indústria, serveis, cultura, turisme, restauració, comerç, educació, sanitat, administració pública, associacions culturals, etc.

APORTEM SOLUCIONS PRÀCTIQUES ALS NOSTRES CLIENTS

Contingut protegit